MADRID - Sauna Sessions

Sauna ja Kenneth Bambergin valokuvat ovat Instituutin suomalainen panos PHotoEspaña-valokuvafestivaalille. Sauna Sessions esitetään installaationa Madridin kasvitieteellisessä puutarhassa 16.6. sekä näyttelynä Suomen Madridin-instituutissa. Näyttely avataan perjantaina 15.6. instituutin uusissa tiloissa ja se on esillä 15.8. saakka. Molemmat tapahtumat vievät katsojan osaksi saunan maailmaa ja sen intiimiyttä.

Lue lisää

MADRID - Videotaide

Videotaiteilija Mika Taanila on yksi suomalaisen videotaiteen vahvimmista nimistä. Taanila on tehnyt yli kaksikymmentä pääteosta kahden viime vuosikymmenen aikana, saapuen seuraavaksi La Neomudéjar -taidekeskukseen Madridissa 10. toukokuuta – 29. heinäkuuta 2018 teosvalikoimalla Partial Head Clog.

Lue lisää

BUENOS AIRES - Teatteri

Suomalainen kirjailija ja ohjaaja Saara Turunen vierailee kesäkuussa Buenos Airesissa Festival Internacional de Dramaturgia -festivaalilla. Tuotanto sekä Turusen vierailu festivaalilla toteutetaan yhteistyössä Suomen Madridin-instituutin, Nordic Drama Cornerin, Theatre Info Finland - TINFOn sekä Festival Internacional de Dramaturgian kanssa.

Lue lisää