Tarinatuokio: Metsämuistikirja

Kaikki 5–9-vuotiaat ovat lämpimästi tervetulleita tarinankerrontatyöpajaan, joka järjestetään instituutin galleriassa perjantaina 22.3.2024 klo 17.30–19.00.

Kaarnalla on pieni muistikirja, johon hän piirtää ja kirjoittaa kaiken, mitä hän ajattelee ollessaan metsässä. Hän tuntee metsän salaisuudet paremmin kuin kukaan aikuinen. Eräänä päivänä metsään ilmestyy koneita, jotka kuljettuaan läpi metsän jättävät jälkeensä kaatuneet puut ja syvät urat. Kaarna päättää puolustaa metsää: hän sitoo puiden runkoihin viestejä. Viestien seurauksena hän tapaa pojan, jolla on vihreät silmät ja kuivia oksia hiuksissaan.

Työpajan vetävät Elena Octavia ja Leticia Esteban. He työskentelevät yhdessä Gato Sueco -kustantamossa, jossa he luovat ilahduttavia ja innostavia kirjoja. Elena on lapsesta asti rakastanut leikkiä sanoilla ja tarinoilla. Leticialla on kissa, koira, kaksi lasta, kolme puuta ja kassillinen värikyniä, joita hän kantaa aina mukanaan.

Työpaja perustuu Johanna Venhon ja Sanna Pelliccionin Metsämuistikirja-teokseen, ja se liittyy instituutin galleriassa meneillään olevaan kuvanveistäjä Kim Simonssonin Moss People -näyttelyyn. Espanjaksi teoksen on kääntänyt Luisa Gutiérrez.

Tapahtuman järjestävät Suomen Madridin-instituutti ja Gato Sueco -kustantamo.

Tarinankerrontatyöpaja
Metsämuistikirja
KENELLE: 5–9-vuotiaille
MILLOIN: 22.3.2024, klo 17.30–19.00
MISSÄ: Suomen Madridin-instituutti, c/San Agustín, 7, bajo, 28014 Madrid
ILMOITTAUTUMINEN: Sähköpostitse info(at)madrid.fi ennen 15.3.2024

TAPAHTUMA ON MAKSUTON. PAIKKOJA RAJOITETUSTI.