Jag och rövärgänget på den europeiska litteraturens bokklubb

Romanen När jag blev stulen andra veckan i juni av serien Jag och rövärgänget är i rampljuset på sessionen i europeiska litteraturens bokklubb, som denna gång har sitt fokus i finsk litteratur. Sessionen tar plats den 27 februari kl 19. Denna roman är den första familjeorienterade boken som diskuteras i klubben. I Finland läses böcker ofta tillsammans med hela familjen och även barnböcker skrivs de andra läsarna i åtanke, vilket stödjer läsupplevelsen för hela familjen.

Organisationen EUNIC Spanien har en publik bibliotek i Madrid som heter Eugenio Trías. Bokklubben som arrangeras där syftar till att skapa dialog mellan läsare och olika litterära spelare som författare, journalister och översättare. Klubben vill sprida europeiskt litterärt arv genom att främja läsning. Alla intresserade kan anmäla sig till ett eller flera klubbevenemang genom att fylla i onlineformuläret nedan.

Max. antalet deltagare är 30 personer. Om alla platser är fyllda, kommer resten av de intresserade att registreras på väntelistan. Ifall av avbokning kommer den ansvariga för klubben att vara i kontakt direkt med dem på väntelistan i turordning.

Europeiska litteraturens bokklubb: FINLAND – Los Bandídez
Torsdag, 27 februari kl. 19
Biblioteca Pública Eugenio Trías (Sala polivalente, första våning)
Anmälan: http://eunic-espana.eu/club-de-lectura/
Parque de El Retiro
Casa de Fieras
Paseo Fernán Núñez, 24
Madrid