Me Rosvolat Eurooppalaisen kirjallisuuden lukupiirissä

Romaani Me Rosvolat on suomalaisille omistetun istunnon valokeilassa Eurooppalaisen kirjallisuuden lukupiirissä, joka järjestetään 27. helmikuuta klo 19. Tämä kyseinen romaani on ensimmäinen perhekeskeinen kirja jota lukupiirissä käsitellään. Suomessa kirjoja perinteisesti luetaan yhdessä perheen kesken ja lapsillekin tehdyt teokset usein kirjoitetaan huomioiden muutkin lukijat, joka tukee koko perheen yhteistä lukukokemusta.

EUNIC Espanja -järjestön lukupiirin tavoitteena on ennen kaikkea luoda tilaa vuoropuhelulle lukijoiden ja kirja-alan eri toimijoiden, kuten kirjailijoiden, toimittajien ja kääntäkjien välillä. Lukupiiri myös levittää eurooppalaista kirjallisuusperintöä edistämällä lukemista. Lukupiirin tilaisuuksiin voi ilmoittautua joko yhteen tai useampaan istuntiin alla olevan verkossa täytettävän lomakkeen kautta.

Osallistujen enimmäismäärä on 30 henkilöä. Jos kaikki paikat täyttyvät, loput kiinnostuneista pääsevät odotuslistalle. Mahdollisten peruuntumisien johdosta lukupiiristä vastaava henkilö on suoraan yhteydessä odotuslistalla oleviin henkilöihin ilmoittumisjärjestyksessä.

Eurooppalaisen kirjallisuuden lukupiiri: SUOMI – Me Rosvolat
Torstai, 27 helmikuuta kl 19
Biblioteca Pública Eugenio Trías (Sala polivalente, ensimmäinen kerros)
Ilmoittautuminen: http://eunic-espana.eu/club-de-lectura/
Parque de El Retiro
Casa de Fieras
Paseo Fernán Núñez, 24
Madrid