Primer plano de persona con barba

Nordic Talks om arkitektur

Den finska arkitekten Sami Rintala, deltar 2.9 i en Nordic Talks diskussion som tar plats i Escuela Superior de Diseño de La Rioja. Tillsammans med Rintala deltar även Javier Peña, direktör och kurator för Concéntrico samt institutets direktör Pauliina Ståhlberg i diskussionen. Diskussionen kommer handla om arkitektur, hållbarhet och stadsplanering samt ge tips på hur uppnå grönare städer som bidrar till invånarnas välmående.

Nordic Talks är en serie diskussioner och poddar som tar upp viktiga globala förändringar, ett projekt som sponsras av Nordiska ministerrådet.

Titeln för detta Nordic Talks är Location Specific Architecture for More Sustainable Building och är en del av den internationella design och arkitektur festivalen Concéntrico. Diskussionen är på engelska och gratis med förhandsanmälan till visita(at)concentrico.es

Sami Rintala, inbjuden av Finlandsinstitutet i Madrid, har gjort Hiberutrymmet, en installation som i år representerar Finland på Concéntrico festivalen.

Nordic Talks: Location Specific Architecture for More Sustainable Building Sami Rintala, Javier Peña, Pauliina Ståhlberg
2.9.2022 klockan 12.00
Förhandsanmälan till visita(at)concentrico.es
Escuela Superior de Diseño de La Rioja Salón de Actos
Festsalen
Logroño