Cuatro músicos posan en fondo amarillo

Eurovisions feber: The Rasmus och Krista Siegfrids i Madrid

NYHETER

Eurovision Song Contests förfest kommer att firas i Madrid i april. Där får vi se The Rasmus uppträda, Finlands Eurovisions representant 2022, samt ljuvliga Krista Siegfrids, som fungerar som förfestens ceremonimästare under fredag kväll.

Den 15-16 april, efter en två års paus är PrePartyES-konserterna ordnade av den spanska eurovisionsorganisationen tillbaka i Madrid. Det blir fina finska förstärkningar på scenen i år: På lördag uppträder The Rasmus tillsammans med Eurovisions representanter från andra länder och på fredag ser vi Krista Siegfrids på scenen som ceremonimästare.

The Rasmus är ett framgångsrikt finskt rockband som består av Lauri Ylönen, Eero Heinonen, Aki Hakala och Emilia “Emppu” Suhonen, som gick med i bandet 2021 och är känt från bl.a bandet Tiktak. The Rasmus representerar Finland i Eurovision Song Contest med låten Jezebel.

Under de två kvällarna kommer välkända artister, överraskningsgäster och årets stjärnartister från Benindorm Fest att synas på scenen. I årets Benidorm Fest valdes Chanel till Spaniens representant i Eurovision, Benidorm Fest motsvarar den finska tävlingen för ny musik, ”UMK”.

Stäm in dig på stämningen i Turin i takt med de finska stjärnorna!

PrePartyES konserter
15-16 april 2022
Konserthuset La Riviera de Madrid
Mer information samt biljetter (på spanska)
Foto: Venla Shalin