Kolmella kirjalla suomen kielen mestariksi

Uutuudet

Suomen MestariSuomen Madridin-instituutti on saanut kiinnostavan lahjoituksen Finn Lecturalta kaikille kirjastokäyttäjillemme, jotka haluavat oppia suomen kieltä itsenäisesti ja alkeista alkaen. Kyseessä on kirjasarja Suomen Mestari, jonka ensimmäiset kolme osaa olemme saaneet. Niiden avulla suomen kielen opiskelija voi saavuttaa taitotason A2.

Suomen mestari 1 on yksikielinen alkeisoppikirja aikuisille ja nuorille. Kirjan teemat käsittelevät selkeällä tavalla opiskelu- ja työelämää sekä vapaa-aikaa ja kotielämää. Harjoituksia on runsaasti, ja kuvitus tukee lukemista.

Suomen mestari 2 on jatkotason opiskelijalle suunnattu kirja suomen kielen opiskeluun. Kirja jatkaa opiskelijan arjesta tutuissa aihepiireissä: vapaa-aika, harrastukset, luonto, matkailu, koulutus, työ, juhlapäivät ja terveys. Aiheista harjoitellaan kertomaan eri aikamuodoissa, ja opittu sanasto kertautuu tehokkaasti erilaisten harjoitusten ja tekstien avulla.

Suomen mestari 3 syventää aiemmissa kirjasarjan osissa opittuja asioita, jotta opiskelija saavuttaa taitotason A2. Opiskelija oppii toimimaan niin arkisissa kuin virallisissakin viestintätilanteissa. Aihepiireinä ovat muun muassa ympäristönsuojelu, kulttuuri, historia, perhe-elämä ja tietenkin suomalaisten rakastama urheilu. Kirjassa on monipuolisia harjoituksia ja havainnollistava kuvitus, jotka tukevat opiskelua sekä kielikurssilla että itsenäisesti.

Tule kirjastoomme ja harjaannu suomen kielen mestariksi!

Suomen Mestari 1,
Gehring, Sonja y Heinzmann, Sanni
Finn Lectura, 2014

Suomen Mestari 2
Gehring, Sonja y Heinzmann, Sanni
Finn Lectura, 2015

Suomen Mestari 3
Gehring, Sonja; Heinzmann, Sanni; Päivärinne, Sari; Udd, Taija
Finn Lectura