Nordic Drama Cornerin apuraha teatteriryhmille

EUNIC avoimet ovet 2012

Barlovento teatteriryhmä esittää Kipukynnystä

Suomalainen teatteritagentuuri Nordic Drama Corner kokosi 2000€ arvoisen apurahan, joka on suunnattu espanjalaisille teatteriryhmille, jotka tahtovat edustaa suomalaista teatteria. Tämän apurahan tavoite on kustantaa näyttelijöiden harjoitukset.

Ehdot
– Apurahaa hakevien teatteriryhmien tulee olla espanjalaisia
– Hakijoiden tulee valita yksi teos joltakin Nordic Drama Cornerin edustamalta näytelmäkirjailijalta
– Hakijalla on oltava suullinen sopimus suomalaiseen teokseen (sopimus voidaan esittää yhden kerran apurahan saamiseksi)
– Hakijalla tulee olla suullinen sopimus teoksen espanjaksi kääntäneen kääntäjän kanssa (sopimus voidaan esittää yhden kerran apurahan saamiseksi)
– Teatteriryhmä sitoutuu esittämään teoksen vähintään kuusi kertaa minimissään 60:n istumapaikan teatterissa. Lukudraama ei lasketa esitykseksi.
– Teatteriryhmä sisällyttää esityksen julisteisiin, käsiohjelmiin ynnä muihin materiaaleihin Nordic Drama Cornerin ja Suomen Madridin-instituutin logon tai maininnan.

Hakuaika
8.9.2014 – 12.10.2014

Hakemusten arviointiaika
13.10 – 2.11.2014

Yhteydenotto hakijoihin
3.-5.11.2014

Apurahan maksu
Apurahan maksu toimitetaan kahdessa osassa. 50% annetaan kun apurahasopimus on allekirjoitettu ja sopimus suomalaisen näytelmäkirjailijan ja kääntäjän kanssa on luovutettu. Loput 50% maksetaan kuudennen esityskerran jälkeen.

Hakemukseen liitettävät dokumentit
– Teatteriryhmän lyhyt kuvaus
– Valitun teoksen nimi ja kiinnostuksen syy
– Taiteellinen ja tekninen ryhmä
– Lyhyt esityssuunnitelma
– Näytelmäkirjailijan ja kääntäjän kanssa tehty suullinen sopimus

Hakemukset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info(at)madrid.fi  Viestin aiheeksi “Nordic Drama Cornerin apuraha 2014”.

Lisää informaatiota: info(at)madrid.fi  (Viestin aiheeksi “Nordic Drama Cornerin apurahan info 2014”)  tai + 91 444 44 12

Valikko