Suomen Madridin-instituutin kirjastosta löytyy ison kirjavalikoiman lisäksi myös aikakauslehtiä niin suomeksi kuin espanjaksikin. Näin kesälomien ja matkustussesongin kunniaksi kutsumme kaikki matkailusta ja uusista kokemuksista kiinnostuneet tutustumaan kirjastomme MONDO-lehtiin, joita onkin kertynyt jo useamman vuoden ajalta.

Jos tarvitset ideoita kesälomareissua varten tai muuten vain unelmoit matkasta maailman ympäri, tarjoaa Suomen luetuin matkailulehti MONDO sinulle varmasti hyödyllisiä vinkkejä ja upeita lukuelämyksiä. MONDOn aiheita ovat erilaiset matkakohteet, niiden kiinnostavat kulttuurit ja nähtävyydet, ruoka ja ravintolat, matkatavarat, lomat moneen makuun, mielenkiintoiset kertomukset eri puolilta maailmaa ja monet muut. Lehden avulla voi tutustua kaukaisiin eksoottisiin kohteisiin sekä löytää jotain uutta jo tutuista paikoista. Olit sitten reppureissaaja tai hemmotteluloman tarpeessa, löytyy lehdestä varmasti mainioita vinkkejä matkan suunnitteluun ja uusia kohteita, joista unelmoida taas jatkossa.

Tekstit lehdessä ovat suomeksi, mutta jos suomen kieli tuottaa vaikeuksia, jo kuvien katselu innoittaa omalta osaltaan pakkamaan laukut ja lähtemään tutkimaan maailman ihmeitä.

Tervetuloa instituutin kirjastoon selailemaan tiesi maailman ympäri!