despacho

Maisteri- ja tohtoriopiskelijoille suunnattu liikkuvuusapuraha ja työhuone Madridin Complutense – yliopistossa

UUTISET

Hei sinä suomalainen maisteri- ja tohtoriopiskelija tai tutkija! Etsitkö rauhallista, mutta inspiroivaa paikkaa esimerkiksi tutkielman kirjoittamiseen? Liittyykö tutkimusaiheesi jollakin tavalla espanjalais-portugalilaiseen kulttuuripiiriin (Iberian niemimaahan, Iberoamerikkaan tai muihin niihin historiallisesti liittyviin alueisiin) ja edistää niitä koskevaa tieteen, kulttuurin ja/tai talouselämän tuntemusta?

Vuonna 2024 Suomen Madridin-instituutti tarjoaa liikkuvuusapurahaa (750 euroa) ja Madridissa sijaitsevaa toimistotilaansa yhdelle opiskelijalle tai tutkijalle kerrallaan ajalla. Tavoitteena on tukea opiskelijoiden ja tutkijoiden vierailuja Madridissa. Vierailun kesto voi olla kuudesta viikosta kolmeen kuukauteen 1.4.-20.12.2024 välisenä aikana. Myönnämme liikkuvuusapurahan maksimissaan kahdelle opiskelijalle/tutkijalle.

Oman tutkimustyön lisäksi tehtävänä on kertoa suomalaisesta koulutusjärjestelmästä ja opiskelumahdollisuuksista paikallisille opiskelijoille toimiston aukioloaikoina ti-to klo 10-13. Toimisto sijaitsee Madridin Complutense-yliopiston filologian laitoksen tiloissa ja tarjoaa mainion ympäristön tehokkaaseen työskentelyyn. Myös yliopiston kirjasto ja ruokailupalvelut ovat käden ulottuvilla.

Hakuaika: 1.2.-30.4.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana sitä mukaa kun ne saapuvat, etenkin kevätkaudelle sijoittuva hakemus kannattaa toimittaa mahdollisimman pikaisesti.

Hakemus:
1) hakukirje, jossa selkeästi mainittu mille ajanjaksolle haet liikkuvuusapurahaa Madridissa (1 sivu)
2) vierailun suunniteltu ohjelma ja
3) CV (max. 2 sivua)

Hakemuksen toimittaminen ja hakua koskevat kysymykset: info(at)madrid.fi