cartel de un taller infantil

Lasten työpaja: Tutustu Peruun

Järjestämme lapsille Tutustu Peruun -työpajan lauantaina 11.11.2023 kello 12–13 Suomen Madridin-instituutissa; työpaja liittyy galleriatilassa esillä olevaan näyttelyyn. Se on suunnattu 5–8-vuotiaille lapsille ja kestää noin tunnin. Työpajassa luomme hauskan hahmon.

Osallistuminen on ilmaista, mutta paikkoja on rajoitetusti. Työpajan pitää perulainen graafinen suunnittelija Diego Arana Criado ja sen kieli on espanja.

Näyttely Observatorium on Arcaica-yhdistyksen South-North Circuit (SNC) -hankkeen lopputulos, joka yhdistää viisi taideresidenssiä Suomen, Perun ja Grönlannin välillä. Se tutkii erilaisia maantieteellisiä alueita ja sopeutumisen käsitettä ympäristösuhteen kautta sekä erilaisia tapoja ymmärtää luontoa. Hankkeeseen kutsutuista taiteilijoista kolme on Perusta, kaksi Suomesta ja yksi Itävallasta. Työpaja jatkaa yhteistyötä Suomen ja Perun välillä, ja sen teemana on Perun ja Suomen luonto.

Työpajaan osallistuvan lapsen seurana tulee olla yksi aikuinen. Jos lapsi ei tarvitse vanhemman apua, voi vanhempi/huoltaja odottaa galleriassa ja tutustua näyttelyyn. Tarjolla kahvia ja teetä. Jos näyttelyyn haluaa tutustua etukäteen, voi paikalle saapua kello 11.45 alkaen.

Lasten työpaja: Tutustu Peruun
11.11.2023, klo 12-13
Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen cultura(at)madrid.fi
Saat meiltä sähköpostin vahvistuksena.