Niña salta en clase

Lapset liikkumaan koulupäivän aikana

Tule ilmaiseen webinaariin perjantaina 11.2. klo 13.00–14.30 kuulemaan kansainvälistä tunnustusta saaneesta Liikkuva koulu -ohjelmasta, joka lisää lasten liikkumista koulupäivän aikana. Webinaari on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille sekä erityisesti kasvatus- ja koulutusalan ammattilaisille.

Liikkuva koulu aloittaa yhteistyössä Suomen Madridin-instituutin kanssa ohjelman pilotoinnin Espanjassa. Webinaarissa kuulet, miten pilottiin pääsee mukaan, ja saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:


• Mikä on Liikkuva koulu -ohjelma, joka on käytössä yli 90 % suomalaisista peruskouluista, ja miten siitä tuli kansallinen menestystarina?
• Miksi liikkuminen koulupäivän aikana on tärkeää? Miten liikkumista voidaan lisätä kouluissa?
• Kuinka opettajat voivat hyödyntää liikkumista tukevia opetusmetodeja?
• Millaisia tutkimustuloksia ohjelmaan osallistuneista kouluista on saatu?

Webinaari järjestetään englanniksi ja espanjaksi. Englanninkieliset osuudet tulkataan espanjaksi. Ilmoittaudu mukaan, kirjoita seuraavalle henkilölle anna.lipasti(at)madrid.fi

Ohjelma:
-Aloitussanat – Suomen Madridin-instituutti
-Liikkuva koulu -ohjelman esittely – Antti Blom, ohjelmajohtaja
-Tutkimus ohjelman taustalla – Joonas Niemi, ohjelman koordinaattori
-Jyväskylän esimerkki
-Pilotti Espanjassa – Joonas Niemi

Tutkimukseen perustuva suomalainen Liikkuva koulu -ohjelma edistää lasten liikkumista kouluissa. Ohjelmaa on kehitetty Suomessa vuodesta 2010, ja nykyisin yli 90 % suomalaisista peruskouluista on mukana toiminnassa. Liikkuva koulu on tutkitusti lisännyt lapsien liikkumista koulupäivän aikana.

Tervetuloa!

Liikkuva koulu – Webinar
11.2.2022 de 13 a 14:30h
Ilmoittautuminen anna.lipasti(at)madrid.fi

Valikko