Kesälukemista: Ella ja kaverit

Uutuudet

Elia y la obra de teatroKohta on jo kesä kaikkine ihanine asioineen: lomaa, lepoa, rantoja, mökkeilyä ja … Kirjoja. Perheen pienimmille instituutin kirjastosta löytyy nyt kaksi Timo Parvelan Ella ja kaverit -kirjasarjan seikkailua espanjankielisinä käännöksinä: Elia y su clase van de excursión (Ella luokkaretkellä) ja Elia y la obra de teatro (Ella teatterissa). Espanjalaisen SM-kustantamon vuonna 2015 julkaisemat käännökset on kirjoittanut Luisa Gutiérrez. Espanjankieliset Ella-kirjat on kuvittanut Mikael Valverde.

Ella luokkaretkellä (Elia y su clase van de excursión)

Kirjasarjan kolmannessa osassa Ellan luokka lähtee hauskalle luokkaretkelle. He pääsevät moneen paikkaan, kuten museoon ja eläintarhaan, joissa sattuu kommelluksia niin opettajalle kuin oppilaillekin. Heti alkuun opettaja unohtaa laukkunsa, ja hetken päästä Pate joutuu töihin ravintolan keittiöön.

Ella teatterissa (Elia y la obra de teatro)

Ellan teatteriseikkailu on kirjasarjan toinen osa, jossa Ellan luokka saa ilon valmistaa näytelmän koulun joulujuhlaan. Inspiraatioksi Ellan opettaja päättää viedä luokan katsomaan oikeaa teatterinäytelmää. Yllätyksiltä ei kuitenkaan vältytä teatterissa eikä koulun joulujuhlassa.

Ella ja kaverit kirjoja on julkaistu jo viisi espanjan kielellä ja toista kymmentä suomen kielellä. Haluaisitko tänä kesänä tutustua tähän mukavaan Ella-tyttöön ja hänen koulukavereihinsa? Piipahda kirjastoomme.