Eurooppalainen piirustuskilpailu

Entä jos sinun kirjastossasi olisi kasvimaa, johon istuttaa puita ja ripustaa niiden oksille kirjoja? Ja kirjojen lisäksi voisit lainata polkupyöriä ja potkulautoja? Tai vielä parempaa, entä jos kirjastot olisivat puumajoja täpötäynnä tarinoita kaikilla kieliellä? Tai matkustavia purjeveneitä, jotka kulkisivat pitkin Euroopan jokia lainaten kirjoja kaikille lapsille?

Ryhdy yhden päivän ajaksi kirjastonhoitajaksi ja kuvittele unelmiesi vihreä eurooppalainen kirjasto. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja rohkaistu piirtämään unelmiasi vihreä kirjasto, jossa on paikka meille kaikille. Kirjasto, joka pitää huolta maapallostamme, rikastaa meidän kulttuureitamme ja pitää meille seuraa joka päivä kasvaaksemme yhdessä.

EUNIC Madridista käsin, Madridin kunnan kirjastojen verkosto kutsuu sinut osallistumaan piirustuskilpailuun Kirjastoni vihreämmäksi! 5-12-vuotiaille lapsille suunnattu kilpailutilaisuus alkaa 26.päivä syyskuuta kello 18 Euroopan kielten päivän kunniaksi Romanian Madridin-instituutissa, jossa voi jättää piirrustuksen ja nauttia tarinatuokiosta!

Piirustuksia voi jättää 26.päivä syyskuuta ja 10.päivä lokakuuta välisenä aikana hankkeeseen osallistuvien Madridin kunnan julkisten kirjastojen keräyspisteisiin (löydät luettelon klikkaamalla tästä), kuten myös EUNIC Madridin kirjastoihin ja kulttuurikeskuksiin, joukossa mukana Suomen Madridin-instituutti.

Lisätietoja espanjaksi.
Kilpailusäännöt espanjaksi.