Tarinatuokio 5-9-vuotiaille lapsille


Oletko 5-9-vuotias ja etsit tekemistä syyskuun 26.päivälle? Eurooppalaiset kulttuuri-instituutit ehdotamme sinulle tarinatuokiota Metsäpäiväkirja: Karinalla on kirjanen, johon hän piirtelee ja kirjoittelee kaiken sen, mitä mieleen tulee. Yhtenä päivänä hänen rakasta metsäänsä uhkaa suuri vaara: Karinan täytyy löytää ratkaisu pelastaakseen metsän piirustuksilla ja sanoilla. Kuinka käy?

Tarinankertoja Elena Octavia on kertoja, näyttelijä ja toimittaja. Hän rakastaa tarinoiden kertomista, lukemista ja kirjoittamista. Octavia on tehnyt jo monen vuoden ajan ahkerasti yhteistyötä Madridin kunnan julkisen kirjastoverkoston kanssa ja järjestää työpajoja lukuharrastuksen edistämiseksi.

Tapahtuma on EUNIC Madridin eurooppalaisen kulttuuri-instituuttiverkoston järjestämä, joihin lukeutuu Suomen-Madridin instituutti. Sijaintina on Romanian kulttuuri-instituutin pääkonttori. Tapahtuma käynnistää piirustuskilpailun Kirjastoni vihreämmäksi.

Tarinatuokion jälkeen lapset voivat piirtää ehdotuksensa vihreämmästä eurooppalaisesta kirjastosta ja näin osallistua Kirjastoni vihreämmäksi -piirustuskilpailuun. Lapset saavat päästää mielikuvituksensa valloilleen ja piirtää unelmiensa kirjaston, jossa on tilaa meille kaikille. Kirjasto, joka pitää huolta maapallostamme, rikastaa kulttuureitamme ja pitää meille päivittäin seuraa kasvaaksemme yhdessä.

Tarinatuokio (esp. Cuentacuentos) on ilmainen ja paikkoja on rajallisesti. Mikäli haluat varmistaa paikkasi, voit ilmoittautua etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)madrid.fi

Sen jälkeen me juhlitaan yhdessä Euroopan kielten päivää!


Päivä: 26 syyskuuta kello 18
Sijainti: Romanian kulttuuri-instituutti (pl del Cordón, 1, bajo derecha, 28005 Madrid)
Järjestäjä: EUNIC Madridin eurooppalainen kulttuuri-instituuttiverkosto
Paikkoja rajallinen määrä
Ennakkoilmoittautuminen: info(at)madrid.fi