Ellan kaksi uutta seikkailua nyt espanjaksi

UUTISET

Elia olimpiadasEspanjalainen SM – kustantamo julkaisi äskettäin Timo Parvelan suositun Ella ja kaverit -sarjaan kaksi uutta osaa, jotka ovat jatkoa kolmelle aiemmin espanjaksi julkaistulle seikkailulle. Käännöksen on tehnyt Luisa Gutiérrez ja kuvituksen Mikel Valvelde.

Ella ja lopettaja

Vihdoin loma! Ellan vanhemmat ovat ilmoittaneet hänet kesäleirille. Ella ei ymmärrä miksi hänen ja luokkakaverinsa vanhemmat hyvästelivät heitä iloisesti, bussien ottaessa suunnan maatilalle, jossa lapset viettäisivät muutaman päivän. Saapuessaan maatilalle, perillä odottaa iloinen yllätys: heidän opettajansa! Ella ei kuitenkaan ymmärrä opettajansa yllättynyttä ilmettä, kun tämä näkee lapsien saapuvan. Seuraavien päivien aikana Ella ja kaverit laittavat maatilan rauhan sekaisin. Kaiken kukkuraksi, mitä tekee Pate jääkiekkovarusteissa?

Ella ja Pate

Opettajalla on yllätys Ellalle ja hänen kavereilleen: luokalta valitaan kaksi oppilasta osallistumaan koulujen välisiin Olympia – kisoihin. Ella ja Pate valitaan. Kokeita on monenlaisia: heidän pitää vastata kysymyksiin, voittaa pussijuoksu ja läpäistä kokkauskoe. Koko luokka osallistuu kokeisiin valmistautumiseen. Mutta Ellan mieli on toisaalla; onko hän ihastunut Pateen?