Aapo Nikkanen Madrid Art Book Fair -messuilla

Taiteilija Aapo Nikkanen tulee luennoimaan Libros Mutantes Madrid Art Book Fair -kirjamessujen Perspectivas Mutantes -konferenssiin, koskien mm. projektiaan > be me – a collection of greentexts. Tapahtuma järjestetään Instituutin tuella kulttuurikeskus La Casa Encendidan sisäpihalla lauantaina 27. huhtikuuta klo 17:30.

be me – a collection of greentexts (2015) kokoaa e-kirjan muotoon lyhyitä anekdootteja ja tarinoita internetin syövereistä, ja tulee näin määritelleeksi digitaalisukupolven internetissä kehittämän uudenlaisen narratiivikielen, jonka antiherooisen retoriikan keskiössä ovat epävakaisuus, epäonnistuminen ja huumori.

Aapo Nikkanen – taiteilija, kuraattori ja kriitikko – on saanut koulutuksensa Suomessa, Alankomaissa ja Sveitsissa, ja asuu ja työskentelee tällä hetkellä Pariisissa. Hänen töitään on näytetty sekä yksityisissä, että kollektiivinäyttelyissä Helsingissä, Pariisissa, Lontoossa ja Amsterdamissa.

Libros Mutantes Madrid Art Book Fair on erilainen kirjatapahtuma, joka keskittyy kirjaan taideteoksena ja tuo yhteen espanjalaisia ja kansainvälisiä itsenäisiä kustantamoita, omakustanteita ja kokeellisia julkaisuja. Perspectivas Mutantes on konferenssisarja, joka nostaa esiin ajankohtaisia editointia uudistavia projekteja ja henkilöitä.

Aapo Nikkanen
Libros Mutantes
27.4.2019 klo 17:30
La Casa Encendida
Ronda de Valencia, 2
28012 Madrid