club_finesInstituutti järjestää tapaamisia suomenkielestä ja kulttuurista kiinnostuneille. Tapaamisissa pelataan pelejä suomeksi, katsotaan elokuvia, kuunnellaan musiikkia…

Tapaamiset on tarkoitettu lähinnä espanjalaisille suomenopiskelijoille kielitaidon vahvistamiseksi, mutta suomalaiset ovat myös tervetulleita joukkoon, vaikkapa apuopettajiksi.

OHJELMA kevät 2018
Kalevalan päivä
Tiistai 6.3. kello 18:00–19:30
Suomen Madridin – Instituutti
Calle Caracas, 23 bajo, 28010 Madrid
28.2. juhlitaan Kalevalan päivää. Kalevalassa, Suomen kansalliseepoksessa, tarunomainen sankari Väinämöinen himoitsi rikkauksia taikovaa ihmelaitetta Sampoa. Hän ajatteli Sammon tekevän itsensä onnelliseksi, mutta ahneudessaan aiheutti sen rikkoutumisen. Tapaamisen teemana onkin siis Kalevala ja keskustelunaiheena toimivat meille tärkeät asiat, jotka tekevät meidät iloisiksi. Ilmoitathan tulostasi etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info @ madrid.fi 6.3. kello 12 mennessä.

Suomen kielen päivä
Maanantai 6.4. kello 18:00–19:30
The Toast Café
Calle Fernando el Católico 50, 28015 Madrid
Tapaamisen teemana on suomen kieli ja sen jokapäiväinen käyttö. Suomen kielen opiskelijoita varmasti yhtä aikaa kiehtovat sekä hirvittävät pitkät sanat kuten ”lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas”. Tämän lisäksi stereotypiat hiljaisista suomalaisista saattavat olla tuttuja, mutta onko niissä perää. Ilmoitathan tulostasi etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info @ madrid.fi 2.4. kello 12 mennessä.

Vappu
Torstai 3.5. kello 18:00-19:30
Parque de El Retiro
Tapaamispaikka: Puerta del Ángel Caído
Tapaamisen teemana on suomalainen työnjuhla vappu. Vappu on ilon ja kevään juhla niin työtä tekeville kuin opiskelijoille. Tapaamisessa keskustelemmekin niin vapusta, työelämästä kuin opiskelusta piknikin merkeissä. Ilmoittauduthan etukäteen lähettämällä viestin 3.5. kello 12 mennessä osoitteeseen info @ madrid.fi.

Eino Leinon, runon ja suven päivä
Keskiviikko 6.6. kello 18:00-19:30
Suomen Madridin instituutin uusi toimipiste
Kevään viimeisenä kertana tutustumme yhteen Suomen rakastetuimmista runoilijoista , Eino Leinoon, sekä nautimme kohta alkavasta kesästä. Tapaamisen teemana ovat kesänvietto sekä lomasuunnitelmat. Ilmoitathan tulostasi etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info @ madrid.fi 6.6. kello 12 mennessä.

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.