Suomalais-espanjalainen kauppakamari muuttaa Suomen Madridin-instituutin toimitiloihin

Suomalais-espanjalainen kauppakamari muuttaa Suomen Madridin-instituutin toimitiloihin. Uusi järjestely tulee lisäämään entuudestaan yhteistyötä tahojen välillä vahvistaen näin osapuolten yhteisten tavoitteiden saavuttamista.

Instituutin työkenttä on kaksijakoinen. Instituutin tavoitteena on yhtäältä tehdä suomalaista kulttuuria tunnetuksi espanjan- ja portugalinkielisissä maissa
(lähinnä Pyreneiden niemimaalla ja Latinalaisessa Amerikassa) ja toisaalta edistää kulttuuri-, tiede- ja talouskontakteja Suomen ja lusohispaanisen
maailman välillä.

Kauppakamari puolestaan perustettiin vuonna 1979 ja sen tavoitteena on edistää taloudellista, teollista ja teknologista yhteistyötä Suomen ja Espanjan välillä. Sittemmin monet yritykset ja yksityishenkilöt ovat liittyneet kauppakamarin jäseniksi. Nykyään kauppakamari kokoaakin yhteen niin suomalaisia yrityksiä, joilla on toimipiste Espanjassa kuin myös espanjalaisia yrityksiä, jotka harjoittavat liiketoimintaa suomalaisten yritysten kanssa sekä yksityishenkilöitä, joilla on erityinen side Espanjan ja Suomen välillä.

Kauppakamarin aukioloaika instituutin toimitiloissa on tiistaisin ja keskiviikkoisin klo. 16-20 ja torstaisin klo. 10-14.

Valikko