estructrura de madera

Puun inspiroimaa arkkitehtuuria ja designia

Taneli Mansikkamäen kestävin materiaalein luotu rakennelma ja Tuomas Kuuren taiteelliset huonekalut ovat Suomen Madridin-insituutin panos tämän vuoden Concéntrico-festivaalilla, jota vietetään Logroñossa 3.-6.9.

Taneli Mansikkamäen moduulirakennelma on rakennettu siten, että ruuvien, liimojen ja leikkausten käyttöä on pyritty minimoimaan. Uusiutuvista ja/tai kierrätetyistä materiaaliaista koostuva rakennelma on pyritty luomaan tilaksi, jota voi osa osalta pikkuhiljaa korjata, laajentaa, purkaa, kierrättää tai uusiokäyttää. Rakennelma tullaan pystyttämään La Riojan Colegio Oficial Arquitectosin sisäpihalle.

Jokainen Tuomas Kuuren huonekaluista taas osoittaa, kuinka huonekalut voivat olla paitsi käytännöllisiä ja sisustuksellisia, sekä jo itsessään taideteoksia.

Concéntrico on Logroñossa järjestettävä arkkitehtuuri- ja design-festivaali, jonka tavoitteena on herättää vierailijaa pohtimaan urbaania ympäristöä ja kaupunkia. Festivaali kutsuu tutustumaan kaupunkiin installaatioiden, näyttelyiden ja erilaisten kohtaamisten kautta, jotka luovat yhteyden aukioiden, katujen, pihojen ja muiden yleensä arjessa huomiotta jäävien paikkojen välillä.