Naisten sana

Suomen Madridin-instituutti ja latinalaisamerikkalaisen elokuvan festivaali Cinemaissí yhdistävä voimansa järjestääkseen 8.-10.6. elokuvafestivaalin, joka tuo esille naiselokuvantekijöiden teoksia, jotka luovat yhteyden Suomen ja Latinalaisen Amerikan välille.

Elokuvafestivaali ”Naisten sana” esittelee kolme suomalaisten ja latinalaisamerikkalaisten tahojen yhteistyönä tuotettua dokumenttielokuvaa, jotka ovat kaikki naisten ohjaamia, ja jotka käsittelevät naisten voimaantumista, identiteettiä, johonkin kuulumista ja naisiin kohdistuvaa väkivaltaa sukupuolen näkökulmasta.

Elokuvat esitetään instituutin tiloissa Madridissa San Antónin kauppahallissa, ja ohjelma täydentyy keskusteluilla sekä live-musiikilla. Cinemaissin johtajan Diego Ginartesin vierailu on saanut tukea AVEK:lta.

Ohjelma:
Perjantai 8.6.
19:00 Elokuva Maa sisälläni
20:15 Tauko ja viiniä
20:30 Keskustelu Álcala de Henaresin elokuvafestivaalin kansainvälisen koordinaattorin Annette Scholzin ja CIMA Mentoring-projektin johtajan ja johtavan tuottajan Adriana Hoyosin kanssa, sekä Cinemaissín johtaja Diego Ginartes.

Lauantai 9.6.
19:00 Elokuva Batallas íntimas
20:30 Tauko ja viiniä
20:45 Keskustelutilaisuus (puhujat ilmoitetaan myöhemmin)

Sunnuntai 10.6.
19:00 Elokuva Tango Suomi
20:30 Tauko ja viiniä
20:45 Yhtye ContraTango soittaa argentiinalaista tangoa

Naisten sana (Palabra de mujer: voces femeninas en un cine sin fronteras)
8-10.6.2018
Suomen Madridin-instituutti
Mercado de San Antón
C/ Augusto Figueroa, 24, 2 planta
28004 Madrid
Yhteistyössä:
Cinemaissí – Latin American Film Festival – Helsinki
Suomen Madridin-instituutti
VAPAA PÄÄSY

 

Valikko