Logo de SaunaTalks

Keskusteluja saunassa

Kestävä taide, välitön tarve on keskustelusarja, jonka madridilainen The Hug Culture järjestää Suomen Madridin-instituutista käsin. Sarjan tavoitteena on levittää tietoa kestävään taiteeseen liittyvistä hyvistä käytännöistä ja uusista ajatusmalleista, jotka ovat viime aikoina herättäneet keskustelua suomalaisissa taidepiireissä.

Noin tunnin kestävät virtuaaliset keskustelutilaisuudet järjestetään kahden viikon välein Instagram Liven kautta tilillä @hugculture. Ensimmäinen keskustelu on lauantaina 10.4. klo 15 Suomen aikaa (klo 14 Espanjan aikaa), ja siihen osallistuvat taiteilijat Sari Torvinen ja Susana Nevado. Toinen keskustelu on lauantaina 24.5. klo 15 Suomen aikaa (klo 14 Espanjan aikaa), ja siihen osallistuvat HIAP:n johtaja Juha Huuskonen ja taiteilija Susana Nevado.

Lauantai 8.5. keskustelussa on Hyärylistan Sari Koski-Vähälä. Ja 22.5. on Mia Makelan vuoro. Viimeisessä osassa aiheesta keskustelivat HUG ja Vapaa kollektiivi, joka tulee edustamaan Suomea Concentrico-festivaalille syyskuussa.