Kesälle kivaa puuhaa eläin-aiheisten pelien parissa

Uutuudet

Maalla on mukavaaKirjastoomme on saapunut paljon uusia pelejä, joten lapsille (ja lapsenmielisille) löytyy nyt entistä enemmän vaihtoehtoja pelihetkiä tai hauskaa peli-iltaa varten. Uusien pelien joukosta löytyy muun muassa useita maatila-aiheisia pelejä, joiden kanssa on kiva viettää aikaa vaikka kesän vapaapäivinä!

Maalla on mukavaa – vietä hauska pelihetki tuttujen eläinten kanssa!

Maalla on mukavaa on 4+-vuotiaille suunnattu peli, jossa tarkoituksena on arpakuutiota heittämällä edetä pelilaudalla etsien muistilaatoista pareja. Pelilauta, jonka keskellä on lato, on iloisen värikäs ja lisäksi peli sisältää puisia eläinhahmoja, jotka ovat vanhoja tuttuja maatilojen asukkeja. Kuka löytää ensin eläinkorttiensa eläimet?

Maatilapeli – kanalle jyviä ja vasikalle maitoa, ruoki omaa eläinystävääsi! 

Maatilapeli on 4 vuotta täyttäneille suunnattu peli, jossa ideana on ehtiä ensimmäisenä ruokkimaan omaa eläintänsä 10 ruokanappulalla. Mukana ovat lammas, vasikka, possu ja kana, eli peliä voi pelata 2-4 henkeä. Pelissä liikutetaan maanviljelijää arpakuution näyttämän värin mukaan ja samassa ruudussa olevat eläimet saavat aina omaa ruokaansa, oli se sitten maissia tai heinää.

Äänipeli, opi eläimistä suomeksi – Missä asuu lehmä? 

Kirjaston uusi viihdyttävä äänipeli opettaa suomeksi eläimien nimiä, missä kukin eläin asuu, sekä minkä näköisiä ovat eläimien poikaset. Pelissä asetetaan kortteja lukijaan, joka kertoo, mikä eläin on kyseessä ja pyytää yhdistämään toiseen lukijaan kortin, jossa on joko oikea asuinpaikka tai eläinlapsi. Lisäksi se kertoo miten kukin eläin ääntelee – amuu!

Perheen pienimpien ei koskaan tarvitse tylsistyä kirjastossamme.