Kansainvälinen pianokurssi El Escorialissa

Kulttuuriyhdistys La Granjilla järjestää yhteistyössä Suomen Madridin-instituutin ja Suomen suurlähetystön kanssa suomalaiseen pedagogiaan keskittyvän kansainvälisen pianon mestarikurssin heinäkuussa. Kurssi järjestetään “Padre Antonio Soler” de San Lorenzo de El Escorial -musiikkikeskuksessa 8.-14.7.2013.

Kurssin opettajana toimii palkittu konserttipianisti Laura Mikkola, joka soveltaa opetukseensa suomalaisen musiikkipedagogian oppeja. Mikkola painottaa hyvän soinnin lisäksi teosten suuria linjoja, joita ymmärtämällä oppilas voi ammentaa voimaa tulkintaansa.

Kurssin hinta on 350€, ja se sisältää päivittäisen 30 minuutin pianotunnin lisäksi mahdollisuuden osallistua kurssin loppukonserttiin, joka järjestetään sunnuntaina 14.heinäkuuta klo 19. Pianotunnit pidetään klo 10-14 ja  17-21 välisenä aikana.  Kurssille on myös mahdollista hakea apurahaa. Kurssi on suunnattu pianon ammattiopiskelijoille, ja mukaan mahtuu 14 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen kurssille päättyy 30.kesäkuuta.

El Escorialin pianokurssi on osa Suomen Madridin-instituutin koulutusprojektia, jonka tarkoituksena on edistää koulutusyhteistyötä Suomen ja lusohispaanisen maailman välillä.

Kansainvälinen pianokurssi El Escorialissa
Opettajana Laura Mikkola
8.-14.7.2013
Centro Integrado de Música “Padre Antonio Soler” de San Lorenzo de El Escorial
Lisätietoja:
Constança Palacios de Albuquerque
Puh.: 616 889 981 E-mail: palaciosalbuquerque(at)yahoo.es

Valikko