Kielten juhlaa

24–29. syyskuuta Madridissa juhlistetaan jälleen Euroopan kielten päivää. Suomi osallistuu juhlintaan järjestämällä kieleen ja kirjallisuuteen liittyviä tapahtumia. Eurooppalaisten kulttuuri-instituuttien verkosto EUNIC:in Espanjan verkosto tarjoaa kaikelle yleisölle vapaata ja ilmaista ohjelmaa koko viikon ajan.

SUOMEN OHJELMA
Keskiviikkona, 26. syyskuuta, klo 17.30–20.30
Suomen Madridin-instituutti. c/ Augusto Figueroa, 24 – 2ª planta – 28004 Madrid

Opiskele Suomessa klo 17.30–18
Oletko koskaan harkinnut lähteväsi Suomeen opiskelemaan? Tule kuulemaan eri mahdollisuuksista ja tutustumaan PISA-tutkimuksissa menestyneeseen Suomen koulutusjärjestelmään.

Suomen ja suomenruotsin minikurssit
Tutustu eurooppalaisiin kieliin! Suomi on kaksikielinen maa, jonka virallisia kieliä ovat suomi ja ruotsi. Tarjoamme lyhyen kielikylvyn kaikille, jotka haluavat tutustua Pohjois-Euroopan kieliin lähemmin.

Aikataulu:
Klo 18: suomi
Klo 18.30: suomenruotsi
Klo 19: suomi

Linda Bondestamin kuvataidetyöpaja 5—8-vuotiaille klo 19.30–20
Osallistujamäärä max. 12. Ilmainen.

Tapaaminen kuvittaja Linda Bondestamin kanssa klo 20–20.30
Suomalainen lastenkirjojen kuvittaja Linda Bondestam kertoo työstään ja siitä, miten suomenruotsalainen kulttuuri ilmenee kuvissa. Samalla yleisö voi ihastella hänen näyttelyään Ennen näkymättömiä eläimiä (Djur som ingen sett utom).

Linda Bondestam (s. 1977) on kuvittanut tusinoittain sekä suomalaisia että ulkomaisia kirjoja. Hänen työnsä on saanut arvostettuja ehdokkuuksia ja palkintoja, kuten Astrid Lindgren -palkinnon ehdokkuuden ja Pohjoismaisen neuvoston kirjallisuuspalkinnon ehdokkuuden.

Lisää tietoja EUNIC Espanjan jäsenten tarjoamasta ohjelmasta verkoston nettisivuilta ja sosiaalisen median kanavista.