Suomi-klubi kokoontuu jälleen

Suomi-klubi on Suomen Madridin-instituutin järjestämä keskustelukerho, jossa harjoitellaan suomea rennossa ilmapiirissä. Klubi on suunnattu kaikille, jotka haluavat ylläpitää tai kehittää suomen kielen taitoansa. Klubilla keskustellaan Suomen kulttuurista ja suomalaisista tavoista.

Osallistuminen klubin tapaamisiin on ilmaista. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)madrid.fi. Niille, jotka osallistuvat kaksi kertaa saman kauden aikana, annetaan lahjaksi kirja tai cd. Kysy lisää osoitteesta info(at)madrid.fi.

Mennään kahville!
Maanantai 9.10. kello 18.00–20.00
The Toast Café
Calle Fernando el Católico 50, 28015 Madrid
Tiesitkö, että me suomalaiset rakastamme kahvia? Kahvinjuonti on olennainen osa suomalaista kulttuuria. Sen vuoksi tapaamme The Toast -kahvilassa, jossa tutustumme toisiimme ja keskustellemme suomalaisesta kahvi- ja kahvilakulttuurista. Suomen Madridin-instituutti tarjoaa kahvit osallistujille, jotka ovat ilmoittautuneet ajoissa. Ilmoitathan tulostasi etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@madrid.fi 8.10. kello 12 mennessä.

Suomalainen taide ja muotoilu
Keskiviikko 8.11. kello 18.00–20.00
Suomen Madridin-instituutti
Calle Caracas, 23 bajo, 28010 Madrid
Tapaamisen teema on suomalainen taide ja muotoilu. Tutustumme suomalaiseen taiteeseen vierailemalla Tero Puhan valokuvanäyttelyssä. Tutustumme samalla Suomen Madridin-instituutin kirjastoon, jossa on suomalaista sekä espanjalaista kirjallisuutta. Ilmoitathan tulostasi etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@madrid.fi 8.11. kello 12 mennessä.

Vilkaisu Suomen historiaan
Torstai 30.11. kello 18.00–20.00
Museo Nacional de Artes Decorativas
Calle Montalbán 12, 28014 Madrid
Vuoden viimeisessä Suomi-klubin tapaamisessa tutustumme lyhyesti Suomen historiaan. Vierailemme yhdessä 100 esinettä Suomesta -näyttelyssä, joka on esillä 16.11.2017–14.1.2018 Museo Nacional de Artes Decorativasin tiloissa. Näyttely juhlistaa satavuotiaan Suomen itsenäisyyttä. Jokaista itsenäisyyden vuotta edustaa yksi esine. Vierailu on ennakkoon ilmoittautuneille osallistujille ilmainen. Ilmoittauduthan etukäteen lähettämällä viestin 29.11. kello 12 mennessä osoitteeseen info@madrid.fi.

Valikko