Arkkitehti / Finnish Architectural Review

ArkkitehtilehtiKirjastostamme löydät ammattilaisille suunnatun Arkkitehti / Finnish Architectural Review -lehden useita painoksia. Suomalainen arkkitehtuuri puhtaine ja moderneine linjoineen saa osakseen runsaasti ihailua ja ylistystä, ja usein sen tunnusmerkeiksi koetaan esimerkiksi aaltoilevat muodot, avara tilankäyttö ja viisas materiaalien käyttö, jolla mahdollistetaan rakennuksen kuuluminen luontevana osana ympäristöönsä, joka usein on varsin luonnonläheinen. Pohjolassa rakentamisen ammattitaito on muovaantunut huippulaatuunsa vaikeiden ja vaihtelevien olojen johdosta, joten rakentamisessa hyödynnetyt tekniikat ja designit mahdollistavat erittäin laadukkaan lopputuloksen.

Lehden numerot esittelevät mm. kiinnostavia uusia ilmiöitä rakentamisen ja kaupunkisuunnittelun saralta ja arkkitehtuurin hienoimpia taidonnäytteitä laadukkaalla ja runsaalla kuvituksella höystettynä keskittyen suomalaiseen suunnitteluun. Lehdet on suunnattu etenkin arkkitehtuurin asiantuntijoille, sillä lehti sisältää myös eri kohteiden pohjapiirroksia, joten julkaisun anti on todella monipuolinen aiheeseen perehtyneille.

ArkkitehtiArkkitehti tarjoaakin runsaasti inspiraatiota, asiantuntemusta sekä tietoa uusista ilmiöistä. Se on esitellyt suomalaisen arkkitehtuurin osaamista jo vuodesta 1903 ja vuodesta 1927 alkaen julkaisija on ollut Suomen Arkkitehtiliitto. Lehden sisältö on niin suomeksi kuin englanniksi ja se ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Kirjastostamme löydät Arkkitehti-lehdet numerosta 4/2006 lähtien.

Valikko