Suomen Tiimiakatemian esittely Madridissa

Ensi maanantaina, 10.kesäkuuta klo 19 Madridissa, Jyväskylän yliopiston Tiimiakatemian perustajat, Johannes Partanen ja Hanna Walden, esittelevät 20-vuotista yrittäjyyden koulutusohjelmaansa, jonka menestys niin Suomessa kuin ulkomaillakin perustuu tekemällä oppimiseen ja yhdessä tekemiseen.

Baskimaassa sijaitseva Mondragonin yliopiston Tiimiakatemia (MTA) täyttää viisi vuotta. Tämän vuoksi sen yli 350 yrittäjää, yhdessä yliopiston Madridin yksikön (Teamlabs) kanssa kutsuvat Partasen ja Waldenin jakamaan kokemuksiaan ja tietämystään koko Madridin koulutusyhteisölle.

Team Academy Learning Network on kansainvälinen verkko yhdessä tekemisen (Teampreneurship) menetelmiä kehittäville oppimiskeskuksille.

Mondragon Team Academy on Mondragonin yliopiston yrittäjyyden yksikkö, joka käyttää Tiimiakatemian menetelmiä useissa sen akateemisissa ohjelmissa (LEINN, MINN, BEIN jne.)

Teamlabs on Mondragonin yliopiston Tiimiakatemian yksikkö Madridissa. Toiminnassaan se yhdistää ryhmässä oppimisen ja tekemällä oppimisen menetelmiä hyödyntäen design thinking  -ajattelua, jotka yhdessä nykypäivänä ovat edellytyksenä yritysmaailmassa menestymiselle ja innovaatioille.

Paikka: Medialab-Prado
Plaza de las Letras. C/ Alameda, 15 • 28014 Madrid
Aika: Maanantaina 10.kesäkuuta 2012, klo 19

 

Valikko