Suomalaista osaamista Madridin kaupunkifestivaaleilla

Aleksi Ranta © Archie Louni
Aleksi Ranta © lounidesign

Urbaaniin taiteeseen ja urheiluun keskittyvillä Mulafest-kaupunkifestivaaleilla nähdään myös tänä vuonna suomalaista väriä, kun tapahtumaan saapuvat Suomen Madridin-instituutin, Suomen suurlähetystön ja Madridin parkour-yhdistyksen (AMPK) kutsumina Eetu Lappeteläinen sekä Aleksi Ranta.

Parkouria harrastava Eetu, 23, ja trikkaaja Aleksi, 19, osallistuvat festivaalin aikana lajiensa työpajoihin, antavat opetusta festivaalivieraille, esittelevät omaa osaamistaan sekä ennen kaikkea tapaavat eri lajien harrastajia Espanjasta ja ympäri maailmaa.

Madridissa 25.–28. kesäkuuta järjestettävä Mulafest tarjoaa elämyksiä laidasta laitaan. Esillä on kaupunkitaidetta graffitityöpajoista tatuointeihin ja vartalomaalauksiin, makuelämyksiä ympäri maailmaa, skeittausta, BMX-pyöräilyä, trapetsitaiteilua, konsertteja – oikeastaan kaikkea, mitä urbaaniin kulttuuriin voisi kuvitella kuuluvan.

Molemmat suomalaiset odottavat tapahtumaa jo malttamattomasti. ”Odotan innolla tällaista isoa tapahtumaa, jossa on monen muunkin lajin harrastajia. Siisteintä matkustamisessa on juuri se, että saa tavata ja tutustua uusin ihmisiin ympäri maailmaa”, kertoo Aleksi Ranta.

Mulafest 2015
25.-28.6.
IFEMA – Feria de Madrid
Avenida del Partenón
28042 Madrid

Kuvia
[gdl_gallery title=”mulafest-2015″ width=”215″ height=”140″ ]