KILL Carmen!

Kill CarmenTulkaa katsomaan häntä, joka tuhoaa, hävittää, häntä joka suistaa hulluuteen! Repii onnen, vie omaisuuden, pilaa maineen, tahraa kunnian, sysää yhteiskunnan kaaokseen. Hän on täällä: Carmen!

Kansainvälisesti palkitun Compañía Kaari & Roni Martinin näyttämöteokset tunnetaan rujon absurdista estetiikastaan. Ryhmän ensi-iltateos KILL Carmen on samanaikaisesti julkea ja julma, viettelevä ja nyrjähtänyt. Roni Martinin johtama orkesteri yhdistelee suvereenisti funkia, flamencoa, ja balkan-vaikutteita. Espanjalaistanssijat Mariana Collado ja Carlos Chamorro rynnistävät näyttämölle nauraen kuolemalle päin naamaa.

Compañía Kaari & Roni Martinin KILL Carmenin Madridin esitys on osana Flamenco Madrid 2016 –festivaalia ja sitä tukee Suomen Madridin-instituutti.

”Nykyflamencon voimakaksikko Kaari ja Roni Martin on päivittänyt työryhmänsä kanssa tunnetun Carmenin tarinan jykevällä sykkeellä nykypäivään.” (Helsingin Sanomat)
”Musiikin ja tanssin täydellinen liitto on teoksen mitä todellisin rakkaustarina”  (Turun Sanomat)
”Compañia Kaari ja Roni Martinin Juhlaviikoilla kantaesityksensä saanut Kill Carmen on huikaisevan intensiivinen ja tiivistunnelmainen rakkauden ja intohimon kudelma, jonka toteutuksessa ei ole yhtään sekuntia tyhjäkäyntiä.”  (Demari )
”En välbalanserad föreställning som säkert kan räknas som en av höstens stora scenkonsthändelser.” (Hufvudstadsbladet)

KILL Carmen
Compañía Kaari & Roni Martin
24.6.2016 klo 21h
Fernán Gómez Centro Cultural de la Villa
Sala Guirau
Kesto: 60 min
Liput: 19, 16, 15, 14, 12€