Iberialais-amerikkalainen säätiö juhlisti 25-vuotista toimintaansa

UUTISET

Instituuttia ylläpitävä Iberialais-amerikkalainen säätiö juhli 25-vuotta täyttävää toimintaansa ja työtään kulttuuri- ja tiedesuhteiden rakentamiseksi Suomen ja lusohispaanisen maailman välille.

Säätiön hallituksen puheenjohtaja Juha Korppi-Tommola avasi tilaisuuden yli 100:lle osallistujalle yhdessä ulkoministeriön valtiosihteeri Matti Anttosen ja Suomen Madridin-instituutin johtaja Sarri Vuorisalo-Tiitisen kanssa.

Finnairin johtaja Hanna Lauren ohjasi seuraavaksi Pecha Kucha -esityskokonaisuuden, jossa puhuivat maisema-arkkitehtuurin professori Juanjo Galán Vivás; Andrea Botero ja Teemu Leinonen, jotka puhuivat suomalais-kolumbialaisesta monikulttuurisuudesta; Montserrat Fàbregas Flò, joka kertoi kulttuurisesta sopeutumisesta Espanjassa, Suomessa ja Argentiinassa; sekä Andien ja Amazonin kulttuurien asiantuntija, Instituutin entinen johtaja ja säätiön entinen puheenjohtaja Martti Pärssinen.

Juhlien rahoittajina toimivat UPM, joka toi tilaisuuteen myös Andrés Bartetin valokuvanäyttelyn, Trapiche– ja Finca las Moras -viinitilat, sekä Finnair.

Valikko