Iberialais-amerikkalainen säätiö hakee johtajaa Suomen Madridin-instituuttiin

UUTISET

Iberialais-amerikkalainen säätiö hakee JOHTAJAA Suomen Madridin-instituuttiin. Johtajan toimikausi on kolme vuotta ja sitä voidaan jatkaa erillisellä sopimuksella enintään kahdella vuodella. Toimikausi alkaa 1.1.2021.

Tehtävään valitun henkilön tulee johtaa menestyksekkäästi Madridissa sijaitsevaa instituuttia, sen henkilöstöä sekä instituutin laajaa asiamiesverkostoa, kehittää aktiivisesti instituutin kulttuuri- ja tiedetoimintaa, rahoituspohjaa ja hallintoa sekä ylläpitää ja luoda yhteyksiä instituutin toiminnan kannalta merkittäviin kulttuurin, taiteen, tieteen ja talouselämän toimijoihin ja viiteryhmiin. Instituutin johtaja tekee aktiivista yhteistyötä alueensa Team Finland -verkostojen kanssa.

Johtajalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, iberialais-amerikkalaisen maailman kulttuurin tuntemusta, hyvää espanjan ja suomen kielen taitoa, kokemusta organisaation johtamisesta ja taloudellisista ja hallinnollisista tehtävistä sekä laajaa kontaktiverkostoa. Kulttuurin rahoitusjärjestelmien tuntemus, tohtorin tutkinto ja portugalin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitetaan Iberialais-amerikkalaisen säätiön hallitukselle ja toimitetaan sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen juha.korppi(at)madrid.fi  20.3.2020 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja: Iberialais-amerikkalaisen säätiön hallituksen puheenjohtaja Juha Korppi-Tommola (ma–pe klo 15–16, puh. 040 0584258) ja säätiön pääsihteeri Susanna Lehtinen, susanna.lehtinen(at)madrid.fi.