Madridin kirjamessut 2011

Madridin kirjamessut 2011

Kirjamessut RetirossaSuomi on tänäkin vuonna esillä Madridin kirjamessuilla. Pohjoismaiden yhteisellä kojulla, numerolla 13, on esillä espanjaksi käännetyt suomalaisuutuudet: Sofi Oksanen, Rax Rinnekangas, Anja Snellman ja monet muut.

Torstaina 9.6. Suomen Madridin-instituutti osallistuu klo 18 alkaen keskustelutilaisuuteen eurooppalaisesta lasten- ja nuortenkirjallisuudesta. Yhteistyössä Euroopan kulttuuri-instituuttien EUNIC-verkoston kanssa järjestetty tilaisuus pidetään messujen Círculo de Lectores -paviljongissa. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua Suomen ja muiden Euroopan maiden laatukirjallisuuteen, jota ei vielä ole käännetty espanjaksi.

Pohjoismaiden suurlähetystöt ja Suomen Madridin-instituutti tarjoavat kirjan ostaneille varta vasten tapahtumaa varten suunnitellun kirjanmerkin. Kirjanmerkkejä on viidenlaisia, jokaiselle Pohjoismaalle omanlaisensa.

Pohjoismaiden messuedustuksen järjestävät Tanskan, Suomen, Islannin, Norjan ja Ruotsin suurlähetystöt sekä Suomen Madridin-instituutti. Yhteistyökumppanina on kirjakauppa Tierra de Fuego.

Madridin kirjamessut järjestetään 27.5.-12.6. Retirossa. Suomalainen ja muu pohjoismainen kirjallisuus odottavat!

Madridin kirjamessut 27.5.-12.6.2011

Valikko