Instituutin sauna matkaa designfestivaaleille

Suomalainen puurakentaminen on hyvin edustettuna Concéntrico-festivaaleilla. Nyt on ainutkertainen mahdollisuus päästä lämmittelemään perinteiseen suomalaissaunaan mielenkiintoisessa miljöössä.

Suomen Madridin-instituutin designsauna suuntaa seuraavaksi Concéntrico-festivaaleille Logroñoon. Concéntrico on kansainvälinen korkeatasoisen arkkitehtuurin ja designin festivaali, jota juhlitaan La Riojan provinssin pääkaupungissa 27. huhtikuuta – 1. toukokuuta. Festivaali tarjoaa laajan kattauksen installaatioita, näyttelyitä, tapaamisia, aktiviteetteja ja performansseja ympäri kaupunkia. Concéntrico on kaikille avoin tapahtuma, josta löytyy arkkitehtuuria ja designiä jokaiseen makuun.

Yksi suomalaisille varmasti mieluisa kohde on espanjalaisarkkitehti Jairo Rodríguezin Suomen Madridin-instituutille suunnittelema suomalainen sauna. Rodríguez on erikoistunut pohjoismaiseen tyyliin arkkitehtuurissaan. “Pääajatuksena tälle projektille oli antaa kokonaisvaltainen saunakokemus, joka stimuloi mahdollisimman montaa aistia”, kertoo Rodríguez. Hän on panostanut saunan yksityiskohtiin ja käyttänyt valmistusmateriaalina suomalaista kuusta.

Festivaalin saunalle erikoista on sen periskooppimainen muoto ja suurikokoinen ikkuna, josta voi ihailla Hotelli Albergue de Peregrinosin terassille aukeavaa näkymää. Saunan sijainti hiljaisella terassilla on täydellinen rentouttavaa löylyä hakevalle. Sauna on varattavissa yksityishenkilöille festivaalin aikana klo 11-12, jonka jälkeen se palvelee Santiago de Compostelaan matkalla olevia pyhiinvaeltajia 20. toukokuuta asti.

Suomalainen sauna
Concéntrico-festivaali
Patio del Albergue de Peregrinos
Sisäänkäynti Travesía del Palacion kautta
27.4. – 1.5.2018, klo 11-12
Varaukset: info@concentrico.es
2. – 20.5.2018 sauna pyhiinvaeltajien käytössä
Visit Finland on tukenut saunan matkaa.

Valikko