Säpinää Suomi-klubilla

Maanantai-iltana instituutti täyttyi puheensorinasta, kun Suomi-klubin keskusteluiltama innoitti paikalle huikeat 17 osallistujaa. Tällä kertaa klubi oli tarkoitettu vain suomen kielen opiskelijoille ja suomea jo entuudestaan taitaville, sillä illan tavoitteena oli harjoitella kielikoulun loppukokeen suullista osiota varten.

Espanjalaisia opiskelijoita ja muita suomen kielen taitajia oli yhteensä 16, ja mukana jutustelua tarkkailemassa oli instituutin oman väen lisäksi yksi suomalainen. Osallistujat jaettiin taitojensa mukaisiin ryhmiin, ja keskusteluaiheet liikkuivat Marimekon Pallopaidan ostamisesta kokemuksiin ärsyttävistä naapureista.

Aloittamalla taas keskustelupainotteiset illat Suomi-klubi haluaa palata juurilleen ja keskittyä ennen kaikkea suomen kielen puhumiseen, kulttuuripuolta kuitenkaan unohtamatta.

Seuraavan kerran Suomi-klubi kokoontuu keskiviikkona 27.6. kesäisen piknikin merkeissä Retiro-puistossa. Ja kun juhannusta on juuri edeltävänä viikonloppuna juhlittu, puhumme muun muassa vanhoista suomalaisista juhannustaioista sekä yleisesti taikauskosta. Tarkempia tietoja seuraa kesäkuun alkupuolella. Pidä siis silmällä Suomi-klubin uutisointia Facebookissa sekä instituutin nettisivuilla!

Valikko