Kesä on salaisuuksia täynnä

Uutuudet

Mikä on maailman kuuluisin salaisuus tällä hetkellä? Suomesta puhuttaessa ei enää mainita kylmyyttä vaan nyt Suomi tunnetaan menestyksekkäästä koulutuksestaan. Lukemalla Sense Publisherin kirjastolle lahjoittaman kirjan Miracle of Education voit selvittää, miten tämä maailmankuulu koulutus on luotu. Kirja tarjoaa useita näkökulmia, niin koulutuksen ammattilaisten kun oppilaidenkin kirjoittamia. Yli 30 eri kirjoittajaa selittävät, antavat vastauksia ja pohtivat suomalaista koulutusta.

Kyllästyttääkö sinuakin opiskella espanjaa oppikirjan avulla? Nyt on mahdollisuus oppia espanjaa sarjakuvan muodossa! Sarjakuvaa lukiessasi löydät kieliopin ja sanaston samalta sivulta. Uuden kielen opiskelu ei ole koskaan ollut näin helppoa, kuin Anne Muhosen kirjastolle lahjoittaman kirjan, Una aventura en español avulla. Lähde matkalle ympäri Espanjaa tytön ja hänen varjonsa kanssa ja opi samalla maan kieltä!

Varma valinta draamaa ja salaisuuksia kesään janoaville on Riikka Pulkkisen Totta, espanjaksi käännettynä, joka on tarina kielletyistä suhteista. Pääosassa ovat suvun naiset ja heidän keskinäiset suhteensa. Isoäiti on kuolemassa ja viimeisinä hetkinään hän lähentyy tyttärentyttärensä kanssa. Suhde tuo ilmi kauan vaiettuja asioita perheen menneisyydestä. Jokaisella henkilöllä on oma näkökulmansa asioihin, oma versionsa hämäristä tapahtumista ja valheista.

Tule tutustumaan näihin uutuuksiin sekä muuhun kirjastomme tarjontaan!

Valikko