Iberialais-amerikkalainen säätiö hakee osa-aikaista pääsihteeriä Suomeen

UUTISET

Iberialais-amerikkalainen säätiö hakee 1.3.2018 alkaen osa-aikaista pääsihteeriä, jonka vastuulla on hallinnollisten ja taloudellisten asioiden valmistelu Suomessa. Työtehtäviin kuuluu säätiön hallituksen sihteerin tehtävät sekä yhteydenpito Madridin-instituuttiin, säätiön asiamiehiin useissa Latinalaisen Amerikan maissa ja sidosryhmiin. Esimiehenä toimii säätiön hallituksen puheenjohtaja.

Hakijalta edellytetään tehtävän hoitoa varten sopivaa akateemista tutkintoa tai muutoin todettua pätevyyttä sekä iberoamerikkalaisen maailman ja kulttuurin tuntemusta sekä tietenkin hyvää kotimaisten kielten sekä englannin ja espanjan kielen suullista ja kirjallista taitoa. Pääsihteeriltä vaaditaan myös itsenäistä työotetta, hallinnollista kokemusta ja erityisesti taloushallinnon tuntemusta. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan Suomen ja espanjan- sekä portugalinkielisen maailman yhteistyöhön ja antaa mahdollisuuden verkostoitua monialaisessa työympäristössä. Tehtävän hoitamisesta maksetaan 700 €/kk ja työaika on 8 tuntia viikossa.

Lisätietoa saa puheenjohtaja Juha Korppi-Tommolalta sähköpostitse: juha.korppi(at)madrid.fi. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan säätiön hallitukselle ja toimitetaan 16.2.2018 kello 16.00 mennessä osoitteeseen:

Iberialais-amerikkalaisen säätiön hallitus
c/o Varatuomari Juha Korppi-Tommola
Kirkkotie 10 D
02700 Kauniainen

Iberialais-amerikkalaisen säätiön kotipaikka on Helsinki. Säätiön tarkoituksena on edistää espanjalais-portugalilaista kulttuuripiiriä koskevaa molemminpuolista tieteen, kulttuurin ja talouselämän tuntemusta ja vuorovaikutusta. Säätiöllä on Madridissa instituutti, joka kuuluu Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttiverkostoon. Verkostossa on 17 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa instituuttia. Säätiön toiminta perustuu vuosittain Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatavaan avustukseen. Säätiö ei tavoittele taloudellista voittoa. Säätiön nettisivut löytyvät osoitteesta: www.madrid.fi.

Valikko